Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (ПОВТОРНО)

Дата: 19.02.2024 16:39
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (ПОВТОРНО)

 

Керецьківська сільська рада

оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

 

           ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

            Містобудівна документація «Детальний план території з метою визначення планувальної організації та розвитку території, уточнення положень генерального плану села Березники для розміщення цеху з товарного виробництва сільськогосподарської продукції» за адресою: с.Березники, урочище “Полянський” ».

          

Мета розробки детального плану території – визначення планувальної організації та розвитку території, уточнення положень генерального плану села Березники для розміщення цеху з товарного виробництва сільськогосподарської продукції.

Проект розроблено на підставі рішення п’ятнадцятої сесії (третє засідання) VIII скликання Керецьківської сільської ради від 02.09.2022 р. № 743 та завдання на проектування.

Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Керецьківської сільської ради.

Розробник проекту детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку ФОП – Ерделі Ю.Я.

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ -  Керецьківська сільська рада.

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

         Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 06 листопада 2023 року на Веб-сайті Керецьківської сільської ради https:// kereckivska.gromada.org.ua/ та тривало до 07 грудня 2023 року.

 

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

            20 березня 2024 року о 14.00 годині в приміщенні Керецьківської сільської ради за адресою: Закарпатська обл., Хустський район, с.Керецьки, вул. Головна, буд. 52. відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

            Ознайомитися з проектом Детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні сільської ради Керецьківської сільської ради.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

            Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до Керецьківської сільської ради E-Mail:  kervillagecouncil@ukr.net, тел. 03133-537-70, Відповідальна особа: Нитка Світлана Василівна - начальник відділу архітектури, будівництва, земельних відносин та управління комунальною власністю  тел.моб. 0997334271,

E-Mail:  nsvetochka@gmail.com  .        

            Строк подання зауважень і пропозицій до 19 березня 2024 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь