Мешканці Закарпаття, у разі порушення їх прав, можуть звертатися до Представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області

Дата: 01.02.2023 16:43
Кількість переглядів: 138

Незважаючи на особливий режим роботи Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах воєнного стану, мешканці Закарпатської області мають можливість й надалі звертатися до Представництва Уповноваженого в Закарпатській області у разі порушення їх прав.

Для забезпечення ефективної діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та доступності здійснення особистого прийому громадян у Закарпатській області діє Представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області, яке розташоване за адресою: пл. Народна, 4, каб. 139, 141, м. Ужгород, 88000. Прийом громадян здійснюється з понеділка по п’ятницю з 09:00 по 16:00.

 

Ви також можете:

- звернутись із заявою поштою (на адресу: пл. Народна, 4, каб. 139, 141, м. Ужгород, 88008);

- звернутись із заявою на електронні адреси:

hotline@ombudsman.gov.ua, hrechukha@ombudsman.gov.ua

інформацію про порядок надання електронного звернення розміщено на офіційному сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (розділ «Заявнику»);

- зателефонувати до Представництва Уповноваженого в Закарпатській області (044)-298-70-48 або на гарячу лінію Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини 0800-50-17-20.

 

Довідково: сторінка Представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області у Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089511828114


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь