Виконавчий комітет Керецьківської сільської ради відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою врахування зауважень і пропозицій громадськості повідомляє про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну

Дата: 15.09.2022 17:07
Кількість переглядів: 186

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

            Відповідно до ч.3 ст. 11 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» звітом  про стратегічну екологічну оцінку для проектів містобудівної документації є розділ  "Охорона навколишнього природного середовища"

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території з метою оформлення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенерующих підприємств, установ і організацій для розміщення міні ГЕС в урочищі «Переділля» на річці Васькова та в урочищі «Багаріка» на річці Залука за межами с. Лисичово.

Розробник проекту – ФО-П Ерделі Юрій Ярославович

Загальна площа проектування становить – 0,52 га.                           
Замовник містобудівної документації — Керецьківська територіальна громада.                 
Мета розробки Детального плану – Дана територія передбачає будівництво міні ГЕС.

Проект розроблено на підставі рішення Керецьківської сільської ради № 619 від 21 грудня 2021 року.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Керецьківська територіальна громада     

ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ДАТА ПОЧАТКУ ТА СТРОКИ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕДУРИ

відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища»), та проекту детального плану території з метою оформлення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенерующих підприємств, установ і організацій для розміщення міні ГЕС в урочищі «Переділля» на річці Васькова та в урочищі «Багаріка» на річці Залука за межами с. Лисичово, розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 15 вересня 2022 року та триватиме до 15 жовтня 2022 р.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища» ) та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього середовища» ), одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.                                       

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ (У РАЗІ ПРОВЕДЕННЯ)

   17 жовтня 2022 року о десятій годині к.ч. у приміщенні сесійного залу засідань сільської ради, за адресую с. Керецьки, вул. Головна, №52. Ознайомитися з проектом детального плану території та отримати додаткову інформацію можна за адресою: Закарпатська обл., Хустського р-н, с. Керецьки, вул. Головна, буд. № 52. тел. 099-734-48-56 – Валентина. Email:kervillagecouncil@ukr.net.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту детального плану території подаються до: виконавчого комітету Керецьківської територіальної громади. Контроль за виконання покласти на постійну комісії сільської ради « З питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології». тел. 099-734-48-56

Строк подання зауважень і пропозицій до 15 жовтня 2022 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.                                        

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ НАЯВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПОВ’ЯЗАНОЇ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ НАСЕЛЕННЯ, ЩО СТОСУЄТЬСЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Закарпатська обл.,Хустський р-н, с. Керецьки, вул. Головна, буд. 52. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування відсутня.

https://rada.info/upload/users_files/04351512/7cf949a5cca7f7841723c95a51b864c3.pdf

 

https://rada.info/upload/users_files/04351512/f2bacd35c19ac23db7075754138f5073.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь