1 червня у День захисту дітей в Кушницькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Керецьківської сільської ради

Дата: 02.06.2022 16:35
Кількість переглядів: 165

1 червня у День захисту дітей в Кушницькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Керецьківської сільської ради було урочисто відкрито хореографічний зал. Цей проєкт був нереалізованою мрією учнів, педагогів, батьків. Вічна проблема нібито відсутності приміщення для розвитку дітей здавалася непереборною перешкодою до реалізації задуманого. На щастя, креативний погляд на стан речей активних педагогів Кушницького закладу освіти та їх колосальне бажання стати рушійною силою модернізації закладу дали можливість протягом короткого часу реалізувати задум щодо організації простору для занять хореографією чи спортом наших дітей. Перше, що було зроблено – віднайдено приміщення і (!) немале! З’ясувалося, що десяток квадратних метрів просторого залу були захаращені різним непотребом і, звичайно, за багато років не доходили руки просто розчистити, винести, систематизувати. Але адміністрація школи та технічні працівники за зовсім короткий час зробили зі складу зі сміттям просторий, світлий, сучасний зал. Розуміючи величезне бажання колективу закладу освіти зробити своїми силами умови для надання якісних освітніх послух діткам, батьківський колектив одразу підключився до роботи! Спільним зусиллями були відновлені стіни, оновлена електромережа в класі, замінені вікна та двері, закріплені дзеркала та хореографічні станки, встановлена дерев’яна підлога, створена за унікальною (на наш погляд) технологією із нерівних брусків, демонтованих зі спортивного залу.

Приємно, що у сьогоднішній надскладний для українців воєнний час, ми відчайдушно відновлюємо наші заклади освіти, безперестанно боремося із руйнуваннями, котрих зазнала наша школа не від рук чи зброї рашистів, а від байдужості та безвідповідальності у роботі.

Щиро дякую колективу Кушницького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів на чолі із відповідальними в.о. директора Самолюк Г.Ф., заступником директора з виховної роботи Дочинець В.Ю., головою первинної профспілкової організації Сньозик Я.І. за плідну роботу на користь рідного навчального закладу, вміння цілеспрямовано йти до мети всупереч перешкодам, згуртованість та відданість у спільній справі організації простору для комфортного навчання та виховання підростаючого покоління, непереборне бажання зробити все для розвитку наших діток.

Урочисто перерізати червону стрічку було запрошено Голову Керецьківської територіальної громади Михайла Мушку, депутата Керецьківської сільської ради та голову Первинної профспілкової організації Кушницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сньозик Яну, начальника відділу освіти, молоді та спорту,культури і туризму Керецьківської сільської ради Ганну Остолош.

Щиро запрошуємо діток на уроки хореографії чи спортивні заняття у Кушницький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и в помещении

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь