8 травня День пам'яті та примирення.

Дата: 08.05.2022 14:35
Кількість переглядів: 223

Сьогодні 8 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення. Вшановуємо пам'ять всіх загиблих у Другій світовій війні. Цей день нагадує про страшну катастрофу та вміння цінувати мир. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне - мир. І ми категорично проти намагань рф привласнити перемогу над нацизмом. Це спільна перемога десятків країн і народів.

Вічна пам’ять полеглим!

Не дивлячись, що світ пам'ятає ще ту війну, трагедія повторилась і на нашу землю прийшов агресор. Історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці, що ми на своїй землі - тоді ми непереможні!

Велика вдячність та низький уклін нашим захисникам та захисницям які боронять нашу землю – нашу Україну від російських загарбників.

Україна переможе!

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь