Оголошення!

Дата: 30.03.2022 21:53
Кількість переглядів: 177

До уваги активних мешканців громади віком від 18 років. У відповідності до наказу районної військової адміністрації в Керецьківській сільській раді утворюється доброльче формування територіальної громади (ДФТГ).

Створення ДФТГ відбувається у декілька етапів:

1. Ініціювання та проведення загальних зборів ініціативної групи.

Ініціативна група має складатись не менше як із 5 осіб (включаючи кандидата на посаду командира ДФТГ).

Для того, щоб загальні збори вважались правомочними вони мають проводитись за присутності уповноваженого представника ОМС, а також командира військової частини сил територіальної оборони. 

2. Після проведення загальних зборів, орган місцевого самоврядування своїм рішенням має погодити кандидатуру командира ДФТГ.

3. Члени ініціативної групи мають надати наступний перелік документів:  паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, військовий квиток (за наявності).

4. У подальшому, після проведення загальних зборів ініціативної групи командир військової частини сил територіальної оборони направляє в обласні управління СБУ та ГУ НП подання про проведення спеціальної перевірки кандидата на посаду командира ДФТГ.

5. Після успішного проходження спеціальної перевірки, Командир в/ч Сил ТрО ЗСУ направляє пакет документів до Командування Сил територіальної оборони ЗСУ, Командувач Сил ТрО ЗСУ призначає командира ДФТГ.

6. У подальшому, командир ДФТГ здійснює набір добровольців ДФТГ та підписання із добровольцями Контрактів.

6.1. Членом добровольчого формування може бути громадянин України віком від 18 років, який проживає на території громади, де діє добровольче формування, пройшов медичний, професійний та психологічний відбір (перевірку) і уклав контракт добровольця територіальної оборони.

6.2. До складу ДФТГ не зараховується особа, яка була раніше засуджена до позбавлення волі за скоєння тяжкого чи особливо тяжкого злочину, крім реабілітованої, або має дві і більше судимостей за скоєння за скоєння умиснх злочинів.

6.3. Особа не може бути членом ДФТГ у період проходження військової служби або служби у військовому резерві ЗСУ чи інших утворених відповідно до Закону військових формувань, служби в правоохоронних органах.

7. Особа, яка виявила бажання стати членом ДФТГ, подає заяву на ім'я командира ДФТГ. У заяві зазначається П.І.Б. особи, місце реєстрації та фактичного проживання, інформація про освіту, інформація про місце роботи або вид діяльності, інформація про військово-облікову спеціальність (за наявності). 

Всі бажаючі можуть звертатися в сільську раду до заступника сільського голови Бучмей М.І. за адресою с. Керецьки, вул. Головна, 52, тел. 0992278828.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь