Оголошення!

Дата: 25.03.2022 15:43
Кількість переглядів: 173

Вчора, 24.03.2022 р рівно місяць з того часу, як Україну сколихнула сумна звістка. Війна. Вторгнення російської федерації.

Перші години ще до кінця не можна було усвідомити що сталося. Як діяти в такій ситуації. Потім прийшовши до тями - кожен почав воювати на власному фронті, виконуючи чітко роботу. Ми усвідомили себе частиною великого непереможного українського народу, який прагне на своїй території захистити та утвердити свої цінності й засуджує жорстко державу агресора. Результат видно- Україна гідно місяць вистояла й продовжує укріпляти свої позиції.

Наша громада в цей час прийняла на себе гуманітарну місію. Тимчасові переселенці, яких на даний момент зареєстровано 1746 осіб. Всім їм надано житло, харчування, тепло. Звичайно багато з тимчасово переселених проживають у приватному секторі. Це показує те, що жителі нашої громади з співчуттям поставилися до ситуації й протягли руку допомоги.

Активно працює депутатський корпус, виконавчий комітет - приймаючи важливі рішення, щодо посилення обороноздатності країни та дотримуючись при цьому Закону України " Про правовий режим воєнного стану". Підприємці, волонтери, активні громадяни займаються благородними справами.

Налагоджено багато каналів поставки в громаду гуманітарної допомоги, частина якої відправляється на передову. Багато добровольців та мобілізованих поповнило лави збройних сил України. Надається допомога центрам комплектування, а це поставка техніки, продуктів харчування, спец. одягу і.т.д.

Проводиться робота стосовно цивільного захисту населення.( приведено у готовність бомбосховища, налагоджена схема оповіщення населення по сигналу " Повітряна тривога").

Цими діями ми показуємо єдність й те що в Керецьківській громаді живе потужний дух патріотизму. Св'ято віримо, що наші згуртовані дії наближають Україну до перемоги. Україна переможе!

Сільський голова Михайло МУШКА.

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь