Оголошення!

Дата: 04.02.2022 23:00
Кількість переглядів: 191

З метою не допущення погіршення ситуації щодо поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Керецьківської сільської ради, сьогодні 04.02.2022 року було проведено засідання Комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Основними питаннями які розглядалися на засіданні комісії були :

- доцільність продовження дистанційного навчання в закладах освіти;

- посилення карантинних обмежень на території Керецьківської сільської ради(підприємствах, установах, громадських місцях).

Для об'єктивного розгляду ситуації та прийняття правильних та дієвих рішень, членами комісії було заслухано:

Бучмей Мирослава Івановича - заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, який повідомляє про наступне:

- взявши до уваги протокол Закарпатської Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС № 02 від 31.02.2022 р. відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», прийняти необхідне рішення, щодо тимчасової заборони на прийом громадян без наявності сертифікатів вакцинації.

Василенко Михайла Михайловича – директора КНП "ЦПМСД" Керецьківської сільської ради, який зазначив, що захворюваність на COVID-19 значно зросла.

За оперативними даними моніторингу захворюваності на COVID-19 в Керецьківській сільській раді станом на 04.02.2022 р. зареєстровано, а саме:

1. АЗП-СМ с.Кушниця:

• зроблено експрес-тестів -8;

• хворих на ГРВІ – 9 осіб;

• хворих на «COVID-19» - 16 осіб.

2. АЗП-СМ с.Березники:

• зроблено експрес-тестів -5;

• хворих на ГРВІ – 35 осіб;

• хворих на «COVID-19» - 19 осіб.

3. АЗП-СМ с.Керецьки:

• зроблено експрес-тестів -11;

• хворих на ГРВІ – 20 осіб;

• хворих на «COVID-19» - 7 осіб

4. АЗП-СМ с.Лисичово:

• зроблено експрес-тестів -29;

• хворих на ГРВІ – 10 осіб;

• хворих на «COVID-19» - 19 осіб, із их 2 тяжко хворих.

Остолош Ганну Іванівну - начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Керецьківської сільської ради, яка доповіла про наступне:

- станом на 04.02.2022 р. захворюваність серед учнів закладів освіти становить 30% від загальної кількості. Крім цього, довела до відома, що в Кушницькому ЗЗСО І-ІІІст. виявлено у 3 – ох класах вітрянку.

У зв'язку з високим рівнем захворюваності запропонувала продовжити дистанційну форму навчання та призупинити навчальний процес в дошкільних навчальних закладах Керецьківської сільської ради.

Заслухавши доповідаючих, та за результатом вивчення ситуації

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

- продовжити дистанційне навчання в закладах освіти та призупинити навчання в дошкільних закладах освіти Керецьківської сільської ради до 11.02.2022 року.

- посилити пропускний режим та заборонити вільний вхід відвідувачів до адміністративних будівель, установ, організацій та підприємств, без засобів захисту та пред'явлення сертифіката вакцинації;

- максимально перевести в режим онлайн всі заходи які мають відбутися на території ради, в тому числі ( громадські слухання і обговорення).

- прийом громадян проводити у ЦНАПах лише із предявленням сертифікатів про вакцинацію. Максимально здійснювати прийом документів у електронному вигляді.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь