Відкриття ЦНАП!

Дата: 13.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 1048

Сьогодні у нашій громаді відбулася довгоочікувана подія, було урочисто відкрито Центр надання адміністративних послуг Керецьківської сільської ради.

Розпочав урочисту подію голова Керецьківської сільської ради Мушка Михайло подякувавши усім, хто брав участь у створенні Центру надання адміністративних послуг, та приклав зусиль щоб Центр відкрився, і функціонував та всі мешканці територіальної громади могли отримувати якісні та в комфортних умовах адміністративні послуги.

У державні програми облаштування ЦНАП сільській раді невдалося потрапити. Матеріально допомогли громаді реалізувати відкриття підрозділу голова Полянської ТГ Дрогобецький І.І., депутат обласної ради Чубирко І.І., за що ми їм щиро вдячні. Консультаційну допомогу надавав Дем'янчук І.В.

Для привітання на урочистому заході було надано слово настоятелю Свято-Петро-Павлівського храму села Керецьки о. Іоану Симканичу який привітав всіх присутніх словом божім та здійснив освячення будівлі в якій розміщений Центр і благословив всіх працівників.

Відкриття даного Центру є прикладом успішної співпраці державної, та місцевої влади за для добробуту й комфорту жителів Керецьківської громади.

Сьогодні перед суспільством стоїть одна із найбільших проблем

– потреба в розвитку та підтримці довіри громадян до органів влади та органів місцевого самоврядування.

Відкриття Центру дозволить нашій громаді ставати сильнішою, успішною та ефективнішою.

Безсумнівно, це новий крок у розвиток нашої громади. Це новий рівень, який наближає нас до європейських стандартів. Основні завдання нашого Центру –поліпшити якість надання адміністративних послуг та формування високого рівня довіри населення до діяльності органів місцевого самоврядування у сфері надання  адміністративних послуг.

Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь