Оголошення!

Дата: 15.07.2021 00:08
Кількість переглядів: 200

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ селі Керецьки дванадцятого липня відзначили 632 річницю, а також храмове свято апостолів Петра і Павла. На День народження села Керецьки завітали як молодь, так і безліч сімей, які насолоджувалися яскравою концертною програмою свята. 

        Подякувати Богу за його милість та щедроту, попросити у нього всіляких гараздів та здоров’я для себе та своєї сім’ї всі мали можливість піти до храму і щиро помолитися зранку.

       А у 16:00 год. настрою додавали талановиті місцеві вихованців гуртків Керецьківської громади,  школи мистецтв та  інших. Також було нагороджено Подяками сільського голови людей які доклали багато зусиль для розвитку громади.

       Привітали зі сцени мешканців села Керецьки та гостей села зі святом Керецьківський сільський голова Михайло Мушка, голова Полянської сільської ради Іван Дрогобецький, депутат обласної ради Степан Деркач та посол Словацької Республіки консул Петер Гудун.

      Ведучою свята була неперевершена Тен Русин. На святковому концерті Дні села Керецьки виступали цьогоріч Ірина Борисюк, дует “Кохана і коханий”, гурт Зелений Барвінок, Ваш няньо та Іван Пилипець.   

      Свято відбулося за сприяння сільського голови Михайла Мушки.

     На святі було надзвичайно весело, драйвово та атмосферно. Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь