Оголошення про конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Дата: 30.06.2021 15:56
Кількість переглядів: 248

                                      Оголошення!

В адмінбудинку Керецьківської сільської ради 30 липня 2021 року о  10.00 годині відбудеться конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

   Для продажу на території Керецьківської сільської ради намічено земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0.0063 га за адресою с. Лисичово, б/н.

  Заявки на участь у конкурсі приймаються до 10.00 год. 29 липня  2021 року за адресою: с. Керецьки, вул. Головна, 52 (адмінбудинок сільської ради).

   Експерти, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Керецьківської сільської ради на розгляд комісії такі документи:

   1.Заяву на участь у конкурсі за встановленою формою.

   2. Нотаріально посвідчену копію статуту або правовстановлюючого документа.

   3. Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та залучаються до виконання оцінки.

   4. Копію нотаріально посвідченого сертифіката , ліцензії або іншого документа, що посвідчує право на заняття відповідного роду діяльності та виданого у встановленому  законом порядку.

    5. Конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також терміну виконання робіт з оцінки земельної ділянки.

    Виконавці робіт із землеустрою, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Керецьківської сільської ради на розгляд комісії такі документи:

Заяву на участь у конкурсі встановленої форми.

Нотаріально посвідчену копію статуту або правовстановлюючого документа.

Копію ліцензії на проведення робіт із землеустрою.

Копію  кваліфікаційних документів щодо наявності вищої освіти відповідного рівня і професійного спрямування фахівців, які залучаються до виконання робіт із землеустрою.

Письмову інформацію щодо досвіду роботи заявника, кваліфікації та досвіду роботи фахівців, які залучаються ним до виконання робіт із землеустрою, посвідчену претендентом.

Конкурсні пропозиції претендента, які подаються в запечатаному конверті   мають містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 

 

                                                                                                                             Керецьківська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь