День села Березники!

Дата: 11.06.2021 01:23
Кількість переглядів: 342

10 червня велике християнське свято Вознесіння Господнє і саме цього дня в селі Березники Керецьківської територіальної громади Хустського району Закарпатської області відзначають День села.

На запрошення березничан, привітати їх зі святом приїхали виконувач повноважень голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, керуюча справами облради Мирослава Ливч, народний депутат України Михайло Лаба та Свалявський міський голова Юрій Грига.

Велика сцена розмістилася у центрі Березників, на якій виступали  наймолодші вихованці дитсадків, учні музичних гуртків, колективи народної творчості з усієї громади, а також порадував гостів своїм виступом гурт Остра Тирнина.

Голова Керецьківської ТГ Михайло Мушка нагородив найактивніших жителів громади почесними відзнаками. Староста села Володимир Предко та організаційний комітет який займався організацією свята попрацювали на славу та для того щоб всі гості та мешканці села Березники насолодилися цим святом.

Такі заходи показують, що можна поєднати не поєднане, згуртувати не згуртоване. Тільки разом і спільними зусиллями, задля кращого майбутнього нашої громади та всієї України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь