Оголошення

Дата: 27.05.2021 11:17
Кількість переглядів: 292

Інформація до відома суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність у житлово-комунальній сфері для врахування в роботі

     22.04.2021 року соціальними партнерами підписано Зміни і доповнення до Галузевої угоди між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Об’єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конференція роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017-2021 роки, які зареєстровані в Мінекономіки 11.05.2021 року за №10.

      Зміни і доповнення до Галузевої угоди на 2017-2021 роки набирають чинності з дня їх підписання, крім пункту 3.1.2, який застосовується з 01.06.2021 року.

     Зміни та доповнення до Галузевої угоди на 2017-2021 роки розміщено на офіційному веб-сайті Мінрегіону в розділі: Напрямки діяльності - Житлово-комунальне господарство - Економіка та тарифна політика - Інформація щодо прийнятих нормативно - правових актів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь