Проведення тренінгу на тему "Взаємодія та комунікація з населенням у контексті надання адміністративних послуг"

Дата: 19.05.2021 22:56
Кількість переглядів: 229

Керецьківська громада активно готується до відкриття ЦНАПу з метою наближення адміністративних послуг до жителів віддалених населених пунктів. Для підвищення спроможності працівників сільської ради, старост та майбутніх адміністраторів був організований тренінг на тему "Взаємодія та комунікація з населенням у контексті надання адміністративних послуг".

Протягом двох днів учасники навчальних заходів знайомилися з принципами побудови діалогу у вирішенні конфліктних ситуацій, вивчали досвід і кращі практики діяльності ЦНАПів в Рівненській та Волинській областях, виконували практичні завдання для використання в роботі з клієнтами майбутнього ЦНАПу.

Крім того тренерка Вікторія Костюк презентувала ключові проєкти громадської організації "Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН", яка займається розвитком жінок та молоді у сільській місцевості на Рівненщині.

Разом з керівництвом громади було визначено цікаві ідеї для співпраці та організації молодіжних обмінів з Рівненською областю, розпочалися перемовини по напрацюванню концепції міжнародного проєкту для збереження водяної кузні "Гамора". Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь