Сьогодні, 7 березня в Керецьківській сільській раді відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС!

Дата: 07.03.2021 18:31
Кількість переглядів: 198

Згідно з рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлюється “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

 Відповідно до цього рішення, з понеділка 8 березня на території  Керецьківської сільської ради  встановлюються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки:

1) Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання які проводять діяльність у сфері господарського харчування (барів, кафе, ресторанів) крім адресної доставки;

2)Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;

3)Відвідування закладів освіти;

4)Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання які проводять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

- Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратам, кормам, насінням, засобами захисту рослин, будівельними матеріалами без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання. Кількість відвідувачів повинна бути не більше 1- го чоловіка на 10 м.кв площі.

- Діяльність культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб,які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 10 м. кв. споруди чи приміщення;

- Проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких не забезпечено дотримання дистанції 1,5 м між присутніми. ( Тобто храми та інші приміщення пристосовані під молитовні потреби можуть функціонувати, якщо під час релігійних заходів забезпечується дистанція між присутніми у 1,5 м.)

- Торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;

- Провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку , а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;

- Виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;

5) приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи суб’єктів господарювання.

6) приймання у спортивних залах, відвідувачів.

7) проведення всіх масових (розважальних, спортивних , соціальних) заходів.

8) діяльність непродовольчих ринків;

9) відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами.

Бережіть себе та своїх близьких!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь