Оголошення

Дата: 27.02.2021 14:48
Кількість переглядів: 229

26.02.2021р. відбулося засідання комісії ТЕБ і НС Керецьківської сільської ради.

Головував на комісії Мушка М.М. - сільський голова, голова комісії ТЕБ і НС.

Розглянуто Доручення Закарпатської ОДА щодо ситуації захворюваності на COVID-19, Протокол комісії ТЕБ та НС Хустської РДА, а також заслухано доповідь сімейних лікарів громади, щодо стану захворюваності серед населення. Виходячи з ситуації комісія вирішила рекомендувати:

Відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Керецьківської сільської ради перевести заклади освіти на дистанційне навчання з 01.03.2021р. по 14.03.2021р. Припинити відвідування дошкільних навчальних закладів та дитячих шкіл мистецтв з 01.03.2021р. по 14.03.2021р.

Секретарю сільської ради та старостам сіл провести інформаційну роботу з керівниками основних релігійних організацій, щодо можливості проведення служб, мес та служінь у максимально дистанційних варіантах.

Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій які проводять діяльність на території громади дотримуватися запобіжних заходів стосовно поширення вірусу COVID-19.

Проводити широку роз’яснювальну роботу серед населення громади, щодо дотримання карантинних заходів.

Всім дотримуватися вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь