Керецькам – 630 років: День села у розпалі

Дата: 10.03.2020 11:30
Кількість переглядів: 14271

Усі гості заходу в захваті від заходу насиченого цікавими, розважальними локаціями. На День народження села Керецьки завітали як молодь, так і безліч сімей, які насолоджуються яскравою концертною програмою свята. Учасники заходу вже встигли позмагатися за першість у перетягуванні канату. Гала-концерт зірок закарпатської естради розпочала “Марина і компанія”, під запальні хіти якої гості свята танцюють та веселяться.

Фото без опису

На святковому концерті виступлять також гурт “Голоси Боржави”, дует “Кохана і коханий”, Олег Кензов та Ірина Борисюк. Опівночі територія фестивалю засяє святковими феєрверками, які поставлять красиву крапку на Дні села цьогоріч.

Фестиваль би не відбувся, якщо б не полянський сільський голова Іван Дрогобецький, який і створив для селян справжнє свято.

Фото без опису

Всебічну підтримку в організації свята надала й Закарпатська обласна організація політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. Її очільник Іван Чубирко також долучився до привітань жителів цього мальовничого села та посприяв аби захід справді запам’ятався.

Місцеві кажуть, що такого гучного дійства Керецьки не бачили майже 10 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь