Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2024 13:52
Кількість переглядів: 150

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник: Відділ освіти, молоді та спорту, культури і туризму Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області код ЄДРПОУ 43920236, розташований за адрессою: вул.Головна,52, с.Керецьки, Хустський район Закарпатська обл., 89334.

2. Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-01-23-004299-a

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М’ясо (крильця курячі, свинина охолоджена, яловичина охолоджена, філе куряче, тушка куряча, четвертина куряча) ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Вся інформація стосовно технічних якісних характеристик бралася з  мережі інтернет, а саме з сайтів виробників товарів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

 

Свинина м’якоть

Свинина без кістки, пісна (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) охолоджена.

  • Поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса  - від світло-червоного до темно-рожевого,характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів;
  • м’якоть щільна, пружна;
  • на розрізі м'ясо  не липке;
  • консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів;

- м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 80 %.

М'ясо свинини повинно відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

85

 

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

Крило куряче

Крило куряче охолоджене, вищого ґатунку.

Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, з повністю видаленим оперенням. М’язи пружні, еластичні. Крило повинне мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.  М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці.

Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів та ГМО.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 80 %.

Повинно відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

80

 

 

 

 

 

 

3.

 

 

 

 

 

 

Філе куряче

Філе куряче охолоджене.

Повинно бути щільне, пружне, на колір від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд не пошкоджений, не деформований.

М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці.

Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджував, підсилювачів смаку, консервантів та ГМО.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 80 %.

Курятина повинна відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

500

 

 

 

 

 

 

4.

 

 

 

 

 

Яловичина охолоджена

  • Яловичина без кістки, пісна, охолоджена.
  • Поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса  - від світло-червоного до червоного, характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів;
  • м’якоть щільна, пружна;
  • на розрізі м'ясо  не липке;
  • консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів;

- м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 80 %.

М'ясо яловичини повинно відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тушка куряча

Тушки курячі охолоджені.

Не повинно бути залишків пір'я, а також внутрішнього жиру, нирок, легенів, серця, печінки.

М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці.

Зовнішній вигляд – поверхня суха, без деформації, білувато-жовтого кольору з рожевим відтінком, без розривів, плям, синців, тощо. Підшкірний і внутрішній жир блідо-жовтого або жовтого кольору. М’язи на розрізі трохи вологі,

блідо-рожевого кольору. Смак і запах без сторонніх присмаків.

Не повинна мати жодних ознак попереднього заморожування.

Без консервантів та ГМО.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 80%.

Курятина повинна відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

500

 

 

 

 

 

 

6.

 

 

 

Четвертина куряча

Четверть куряча має бути свіжа або охолоджена, вищого гатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. М’язи пружні, еластичні. Бедро повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів.

   

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

300

 

Постачання продуктів повинно здійснюватися у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», наказу Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 «Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах»; наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення  визначений відповідно до кошторисних призначень на продукти харчування на 2024 рік за КЕКВ 2230.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 266 325,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме : здійснено пошук, збір та аналіз інформації по предмету закупівлі М'ясо  (крильця курячі, свинина охолоджена, яловичина охолоджена, філе куряче, тушка куряча, четвертина куряча)  ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо для забезпечення учнів харчуванням у закладах освіти, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, а також проведено аналіз закупівель  аналогічних товарів, в тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках та офіційному веб-порталі оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «ProZorro».

Розмір очікуваної вартості та технічні якісних характеристики товару визнаначався  при підборі розгляду  можливих товарів на ринку при   порівнянні декількох аналогічних товарів. За основу очікуваної вартості брали товар з  середньою   вартістю з пропозицій на ринку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь