Оголошення!

Дата: 25.03.2022 15:43
Кількість переглядів: 206

Вчора, 24.03.2022 р рівно місяць з того часу, як Україну сколихнула сумна звістка. Війна. Вторгнення російської федерації.

Перші години ще до кінця не можна було усвідомити що сталося. Як діяти в такій ситуації. Потім прийшовши до тями - кожен почав воювати на власному фронті, виконуючи чітко роботу. Ми усвідомили себе частиною великого непереможного українського народу, який прагне на своїй території захистити та утвердити свої цінності й засуджує жорстко державу агресора. Результат видно- Україна гідно місяць вистояла й продовжує укріпляти свої позиції.

Наша громада в цей час прийняла на себе гуманітарну місію. Тимчасові переселенці, яких на даний момент зареєстровано 1746 осіб. Всім їм надано житло, харчування, тепло. Звичайно багато з тимчасово переселених проживають у приватному секторі. Це показує те, що жителі нашої громади з співчуттям поставилися до ситуації й протягли руку допомоги.

Активно працює депутатський корпус, виконавчий комітет - приймаючи важливі рішення, щодо посилення обороноздатності країни та дотримуючись при цьому Закону України " Про правовий режим воєнного стану". Підприємці, волонтери, активні громадяни займаються благородними справами.

Налагоджено багато каналів поставки в громаду гуманітарної допомоги, частина якої відправляється на передову. Багато добровольців та мобілізованих поповнило лави збройних сил України. Надається допомога центрам комплектування, а це поставка техніки, продуктів харчування, спец. одягу і.т.д.

Проводиться робота стосовно цивільного захисту населення.( приведено у готовність бомбосховища, налагоджена схема оповіщення населення по сигналу " Повітряна тривога").

Цими діями ми показуємо єдність й те що в Керецьківській громаді живе потужний дух патріотизму. Св'ято віримо, що наші згуртовані дії наближають Україну до перемоги. Україна переможе!

Сільський голова Михайло МУШКА.

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь