Оголошення!

Дата: 03.04.2021 00:57
Кількість переглядів: 286

ДО ВІДОМА

 

Довідково: Consultant’s Digest – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів у експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності, що реалізується з вересня 2020 року Офіс у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії.

П’ятий випуск Consultant’s digest #5 – це останній випуск в рамках першого навчального року програми Train the Trainers. Даний випуск сфокусований на тому, як залучити нових клієнтів, як вибудувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також про те, як проводити перемовини та мотивувати клієнта до співпраці з Вами.

 

#TrainTheTrainers

Останній випуск Consultant’s Digest #5 в рамках першого навчального року програми Train the Trainers

Понад 50 учасників Програми впродовж пів року готували для Вас цікаві матеріали та кейсcтаді за результатами навчання на Програмі доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

Статті Consultant’s Digest #5 сфокусовані на тому, як залучати нових клієнтів, як вибудовувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.

Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують. У цьому Випуску Ви зможете прочитати кейси про:

     оптимізацію логістики при експорті безглютенового печива до США;

     експорт українського равлика: рекомендації щодо логістики;

     експорт радіаторів та рушникосушок, конвекторів та чавунних радіаторів до Великої Британії;

     логістичні рішення при експорті до Великої Британії бакалійної продукції. Ознайомитись з Consultant’s Digest  #5 можна за посиланням https://export.gov.ua/470-train_the_trainers_consultants_digest_5 

Усі інші випуски дайджестів зібрані на Єдиному експортному веб-порталі у вільному доступі

для ознайомлення:

Випуск #1    Випуск #2    Випуск #3   Випуск #4

Учасники Програми є кваліфікованими консультантами у сфері експорту та продовжуватимуть свою діяльність і після навчання. Ви завжди зможете знайти інформацію про них та запитати консультації через сторінки команд:

Export ConsultingVIIF - Export TeamExport Consulting GroupExport Consultants Donetsk and Lugansk Team, Export Support Center Odesa, Train the Trainers: Cherkassy region Team., Kharkiv Export Team, Export Business Solutions, Consulting group Export Course, LET Lviv Export Team

Розвивайте власні навички та експортну діяльність Вашої компанії! У світі має бути більше українського!

 

Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Пост для поширення:

https://www.facebook.com/exportpromotionoffice/posts/2843578169292933 

Зображення:

https://drive.google.com/file/d/1QBQOAjLA1gt9oYwaKzNts43KN-R16e0E/view?usp=sharing 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь