Оголошення про конкурс на відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області на 2022 рік

Дата: 29.09.2022 09:29
Кількість переглядів: 177

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Керецьківської сільської ради оголошує конкурс на відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області на 2022 рік на підставі листа з пропозиціями № 899/02-06 від 23.09.2022 року,  а саме:

  • вбудоване приміщення, яке розташоване на 3-му поверсі адмінбудівлі сільської ради, с. Керецьки, вул. Головна, 52, площею 17,4 кв.м;
  • вбудоване приміщення, яке розташоване на 3-му поверсі адмінбудівлі сільської ради, с. Керецьки, вул. Головна, 52, площею 13,2 кв.м;
  • приміщення ЛАЗП-СМ за адресою: с. Лисичово, буд. 394 (підвальне приміщення), площею 52.0 м.кв.

До участі в конкурсі допускаються  суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до ЗУ «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності передбачено наявність:  відповідної кваліфікації оцінювачів, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів; досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна; письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Претенденти подають до комісії конкурсну документацію ( заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;  копії установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);   копії кваліфікаційних документів оцінювачів;  копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;  інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо;   згода на обробку персональних даних).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити:

   пропозицію щодо ціни виконання робіт;

   пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

            Конкурс буде проведено 31 жовтня 2022 року в приміщення виконавчого комітету Керецьківської сільської ради за адресою с. Керецьки, вул. Головна, 52.

            Прийом документів буде проводитись до 28 жовтня 2022 року включно.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь